Het hele jaar door recreëren aan de Cattenbroekerplas voor jong en oud?

impressie eiland van Woerden.jpg
Wilt van der, Harm_041A 2000x2000 (1)
Door Harm van der Wilt op 27 maart 2020 om 14:45

Het hele jaar door recreëren aan de Cattenbroekerplas voor jong en oud?

Al jaren is de recreatieplas in Woerden er een met gemengde gevoelens. Een plas waar je heerlijk kunt recreëren met lekker weer, maar niet in de huidige staat. Ik praat u kort bij over de huidige staat van de herontwikkeling van de recreatieplas.

Een aantal stukken vertrapt gras met om de zoveel meter een minizandbak ertussen. Dat is de huidige staat van de recreatieplas Cattenbroek waar kan worden gerecreëerd. Bij het spreken van Woerdenaren over een gemis in Woerden, komt veelal terug een plek waar je bij mooi weer goed aan het water kunt recreëren. Over een tijdje heeft Woerden zo’n plek. “Het eiland van Woerden”, zoals het nieuw ontwikkelde gebied aan de recreatieplas moet gaan heten.

 impressie eiland van Woerden.jpg

Bron 1: Impressie Eiland van Woerden

Het Eiland van Woerden wordt een multifunctioneel eiland, waarop verschillende (indoor) faciliteiten zijn. Enkele van de beoogde faciliteiten zijn; de pretfabriek, minigolfbaan, games, bowling, zaalverhuur, escaperoom, atelier en een restaurant. Naast deze faciliteiten kunt u aan het strand liggen en is er veel groen aanwezig waardoor je heerlijk kunt wandelen.

We moeten nog heel even geduld hebben, maar over een tijdje heeft Woerden dus een plek waar u kunt recreëren met goed en slecht weer. Een plek waar ruimte is voor plezier, ontspanning en recreatie. ChristenUnie-SGP is blij dat deze plek, waar veel vraag naar is vanuit Woerden, gaat worden gecreëerd.

Bent u benieuwd naar een verdere visualisatie van het eiland van Woerden geworden? Via onderstaande link kunt u het filmpje kijken.

https://www.recreatieplascattenbroek.nl

Door Joppe Dingemanse

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie