ChristenUnie/SGP wil snellere stappen woningbouw Kamerik

wind van der, daphne_web_168.jpg
Wilt van der, Harm_041A 2000x2000 (1) Daphne
Door Harm van der Wilt, Daphne van der Wind op 19 januari 2019 om 18:23

ChristenUnie/SGP wil snellere stappen woningbouw Kamerik

Deze week heeft Daphne van der Wind vragen gesteld over de woningbouw in Kamerik. Onder meer naar de stand van zaken van de ontwikkeling van de schoollocaties en de vrije kavels in Kamerik noordoost. 

De afgelopen weken hebben we mooie berichten gehoord over (mogelijke) woningbouwlocaties in Zegveld maar het is ook noodzakelijk dat op korte termijn wordt gebouwd in Kamerik. Voor de leefbaarheid en ook voorzieningen in het dorp (scholen, sportverenigingen en kerken) is dit van essentieel belang.

Met name de ontwikkeling van de schoollocaties is veelvuldig onderwerp van gesprek in het dorp. Veel inwoners (jong en oud) hebben interesse in een woning op deze locaties. Volgens de woningbouwplanning worden de eerste woningen in 2021 opgeleverd. Daphne heeft het college gevraagd of zij dit haalbaar acht en zo ja of er ook mogelijkheden zijn om het proces tot de ontwikkeling te versnellen. 

Wij vinden dat het tijd wordt om alle zeilen bij te zetten ten aanzien van de ontwikkeling van de locaties, waarbij ook de inwoners tijdig betrokken worden gedurende de ontwikkeling. We zullen dit dan ook nauwlettend in de gaten houden.  

Zie voor de gestelde vragen: https://gemeenteraad.woerden.nl/stukken/Ingekomen-stukken

Deel dit bericht

Labels: ,

Reacties

Plaats een reactie