Bezoek Roemeniëmarkt

Simon selfie buiten
image_34944d591ebrouwer_2014_web202_normal
Door Simon Brouwer op 5 oktober 2021 om 09:00

Bezoek Roemeniëmarkt

Afgelopen zaterdag was het de Nationale Kringloopdag. Simon bezocht de Roemeniëmarkt en vraagt er aandacht voor.

De Roemenië markt heeft zich de afgelopen jaren op de kaart gezet als een mooie plek waar je leuke koopjes kunt scoren. De bijzondere combinatie van een winkel waar afdankertjes een tweede leven krijgen, de vele vrijwilligers die de boel draaiend houden, en met de opbrengst die een dubbele maatschappelijke waarde krijgt door de situatie voor mensen in Roemenië, Oekraïne en Moldavië te verbeteren.

Het beleid is gericht op hulp die ten goede komt aan de gehele bevolking van plaatsen waar gewerkt wordt. Het is een mooie win-win situatie waarbij er in Woerden minder wordt weggegooid, anderen voor een koopje wat leuks kunnen kopen, en we tegelijk mensen helpen die het lastig hebben. Zulke organisaties mogen we best trots op zijn en in het zonnetje zetten.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie