Toch een scooterstalling op het station

scooterstalling.jpeg
image_34944d591ebrouwer_2014_web202_normal
Door Simon Brouwer op 4 oktober 2021 om 16:15

Toch een scooterstalling op het station

Onze fractie stelde vorig jaar vragen over een mogelijke scooterstalling bij het station. Sinds kort is hier een plek voor gekomen.

Het is al even geleden, maar in maart 2020 stelden wij vragen (zie link) over de mogelijkheden om scooters te stallen bij het station. Dit naar aanleiding van signalen dat scooters gestolen werden omdat ze niet veilig konden worden vastgezet. Vanuit de beantwoording begrepen wij dat de wethouder aan de slag wilde, maar eerst in overleg met Prorail moest. Van tijd tot tijd werden we informeel keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, al waren deze nog niet meteen zichtbaar. Twee weken geleden werden er beugels geplaatst, maar bleven de hekken er nog voor staan. Inmiddels zijn ook de hekken weg, en zijn we blij dat er nu een keurige plek aan beide kanten van het station is waar je veilig je scooter, bakfiets of driewieler (voor minder validen) kunt parkeren zonder je zorgen te maken dat 'ie' in een busje wordt geschoven. Een mooi resultaat waar we blij mee zijn!

20r-00131-raadsinformatiebrief-beantwoording-art-42-vragen-christenunie-sgp-inzake-mogelijkheden-stalling-scooters-en-bromfietsen-nabij-station-woerden-1.pdf

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie