ChristenUnie-SGP Woerden stelt vragen geluidsoverlast Schulenburch

Foto Schulenburch.jpg
Daphne
Door Daphne van der Wind op 8 september 2020 om 11:59

ChristenUnie-SGP Woerden stelt vragen geluidsoverlast Schulenburch

Naar aanleiding van diverse berichten over geluidsoverlast bij de Schulenburch in Kamerik, heeft raadslid Daphne van der Wind vragen gesteld aan het college. Zij wil graag meer weten over de aard en omvang van de geluidsoverlast en de meldingen die zijn gedaan. Daarnaast heeft zij navraag gedaan naar de mogelijke ‘dreigende’ sluiting van de Schulenburch.

Hoewel de overlast met name van feesten af lijkt te komen, is Daphne benieuwd naar hoe het college tegen het probleem aankijkt. Zij hoopt dat het college bereid is om in gesprek te gaan met de Schulenburch om eventuele sluiting te voorkomen. De Schulenburch functioneert, naast een locatie voor feesten en partijen, ook als dorpshuis van Kamerik.  Zo zijn de sporthal en de bibliotheek onderdeel van de Schulenburch en worden er diverse activiteiten georganiseerd voor en door Kamerikkers.

Daphne heeft geïnformeerd naar de stand van zaken van het onderzoek dat het college uitvoert naar de functie en toekomst van de Schulenburch. Het onderzoek is van belang om te beoordelen of de Schulenburch voorziet in de behoefte van de inwoners. Mits het dorpshuis de juist faciliteiten biedt, denkt ChristenUnie/SGP Woerden dat het dorpshuis een belangrijke en fijne ontmoetingsplek voor alle inwoners kan zijn. 

De gestelde vragen kunt u hier terug vinden:

https://gemeenteraad.woerden.nl/stukken/Schriftelijke-vragen

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie