Overhandiging waarde-cheque door CU-SGP Woerden aan stichting ‘De mantelmeeuw’

IMG_5444
Daphne
Door Daphne van der Wind op 11 juli 2018 om 22:26

Overhandiging waarde-cheque door CU-SGP Woerden aan stichting ‘De mantelmeeuw’

Begin dit jaar was de fractie ChristenUnie/SGP opnieuw de winnaar van het jaarlijkse verenigingenspel in Kamerik. Als prijs mag de fractie een cheque ter waarde van €200,- overhandigen aan een goed doel in Woerden.

Dinsdag 10 juli heeft de fractie een bezoek gebracht aan stichting ‘De Mantelmeeuw’ aan de Meeuwenlaan in Woerden om de cheque te overhandigen. Tijdens het bezoek werd de fractie geïnformeerd door Mirjam Bijlenga (Coördinator stichting ‘De Mantelmeeuw’) over het werk van de stichting en kreeg de fractie een rondleiding door het hospice.

Stichting ‘De Mantelmeeuw’ verleent palliatieve zorg. Met meer dan 100 vrijwilligers biedt de stichting ondersteuning thuis of in het hospice aan mensen tijdens de laatste fase van het leven. Met veel liefde en toewijding staan de vrijwilligers dag en nacht klaar voor deze mensen en hun partners.

ChristenUnie/SGP Woerden is onder de indruk van het waardevolle werk dat vrijwilligers verrichten en wil met de cheque een blijk van waardering uiten als ook een steuntje in de rug bieden!

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie