ChristenUnie-SGP stelt vragen over parkeerprobleem Badkuip

parkeren badkuip.jpg
HJdeJonge.jpg
Door Eric de Jonge op 9 maart 2021 om 11:01

ChristenUnie-SGP stelt vragen over parkeerprobleem Badkuip

De ChristenUnie-SGP Woerden maakt zich zorgen over het parkeren in de Bloemenbuurt. Recent kwam het parkeren in deze wijk aan de orde. Wij ontvangen berichten dateen aantal ZZP’ers hun busjes in de wijk parkeren omdat zij niet terecht kunnen bij de Badkuip.

Het parkeerterrein bij K’77 is niet meer bruikbaar sinds er gewerkt wordt aan het kruispunt Boerendijk en Hoge Rijndijk. Veel ZZP’ers parkeren nu hun busjes daarom nu in de wijk. Dat de parkeerplaatsen in de volksmond genoemde Badkuip goed gebruikt worden, merken de bewoners van de Bomen- en Bloemenbuurt.  Tegelijk vingen we ook op dat dit geen tijdelijke situatie is, maar ook na oplevering de permanente situatie blijft waardoor er minder parkeerruimte beschikbaar is op de Badkuip. Daarom hebben wij de volgende vragen gesteld aan het college. 

  1. Hoelang duurt de situatie dat de parkeerplaats is afgesloten?
  2. Hoeveel parkeerplaatsen komen er terug?
  3. hoe wordt de parkeerbehoefte na de herstructurering ingevuld zodat aan de behoefte van parkeerruimte kan worden voldaan? (Komt er een alternatieve plek waar busjes van ZZP’ers kunnen parkeren?)

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie