Onderhandelen over coalitie-akkoord

CU+SGP_CombiLogo_RGB_ChristenUnie
2 Hugo Bulk
Door Hugo Bulk op 26 april 2018 om 11:17

Onderhandelen over coalitie-akkoord

Op 18 april jl. constateerde informateur Martijn Vroom in zijn eindverslag dat inhoudelijke verschillen tussen ChristenUnie-SGP, CDA, Lijst van der Does en D66 overbrugbaar zijn. Dat advies is overgenomen zodat de onderhandelingen kort daarna van start zijn gegaan.

 “Er liggen duidelijke opgaven te wachten waar we met elkaar stevige keuzes in moeten maken, dit blijkt uit de eindverslagen van de verschillende Taksforces en het onderzoek naar de gemeentelijke financien door het bureau Beerenschot” geeft fractievoorzitter Simon Brouwer aan. In een open en goede sfeer zijn we zaterdag 21 april jl. met elkaar gestart om er met elkaar iets moois van te maken voor Woerden!

Fractieassistent en mede-onderhandelaar namens ChristenUnie/SGP, Hugo Bulk: “Wij hopen snel een coalitie-akkoord te kunnen presenteren dat voor alle inwoners van Woerden goed is. We zijn er nog niet, maar uit alles spreekt onderling vertrouwen en openheid”

Onder leiding van Ad de Regt, wethouder in IJsselstein, vinden de formatiebesprekingen plaats. Ad de Regt kent de Woerdense situatie goed, ondermeer omdat hij betrokken is geweest bij de totstandkoming van de verkeersvisie 2030 voor Woerden.

Deel dit bericht

Reacties

Plaats een reactie